Het Vierde Kwadrant
Logo Logo
22 november 2017

Bouw Het Vierde Kwadrant gestart

Op dinsdag 21 november is het startsein gegeven voor de bouw van 70 woningen in project Het Vierde Kwadrant in Kockengen. Hiervoor zette wethouder Franko Zivkovic-Laurenta van de gemeente Stichtse Vecht en Frank Wigbers van BPD hun handtekening op de paal die als eerste in de grond gaat. De bouw van deze woningen is in handen van Aalberts Bouw. 

Handtekening kopers op eerste paal

Ruim 150 aanwezigen waren getuige van dit bijzondere moment. Ook de kopers konden hun handtekening op de eerste paal zetten. Voor de toekomstige bewoners bood deze bijeenkomst tevens de gelegenheid om hun toekomstige buren te ontmoeten. 

Natuurgroep Kockengen

Tijdens de ontwikkeling heeft BPD nauw contact gehad met de Natuurgroep Kockengen om goed oog te houden voor de flora en fauna in het gebied. BPD heeft aan de Natuurgroep Kockengen een cheque gegeven voor het aanschaffen van een Huiszwaluwtil. Deze til zal in het dorp geplaatst worden.

Nog 2 kavels te koop

Wil je graag in Het Vierde Kwadrant wonen en lijkt het je wel wat om zelf je droomwoning te ontwerpen? Kijk dan eens naar de kavels in Het Vierde Kwadrant. Er zijn nog 2 beschikbaar. Alle woningen zijn verkocht.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?