Het Vierde Kwadrant
Logo Logo
3 december 2018

Voortgang bouw vrijstaande woningen

Je hebt het vast al met eigen ogen gezien in het voorbijgaan van de bouwlocatie, de bouw van de vrijstaande woningen op de kavels vordert. De dakkappen zijn inmiddels op de woningen geplaatst. Daarnaast worden eerdaags de binnenwanden geplaatst waarna de afwerkvloeren worden gestort. Nadat deze werkzaamheden zijn uitgevoerd mogen de kopers een kijkje nemen in hun woning.

Laatste kans op wonen in Het Vierde Kwadrant

Er is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar! Deze exclusieve woning en is vrij in te delen. Achter de fraaie gevel gaat een zee van ruimte schuil. Op de begane grond vind je een royale woonkamer en een half open woonkeuken. Op de 1e verdieping zijn 3 flinke slaapkamers waarvan de master bedroom een walkin closet heeft, een separaat toilet en een complete badkamer. De zolder bereik je door middel van een vaste trap. De woning heeft een aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Je hoeft nooit meer naar een parkeerplek te zoeken. Ideaal toch?

Interesse?

Wil je meer weten over deze fraaie woning en het wonen in de nieuwbouwwijk Het Vierde Kwadrant in Kockengen? Neem dan gerust contact op met de makelaar.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?