Het Vierde Kwadrant
Logo Logo
13 juli 2017

Nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar

De verkoop van Het Vierde Kwadrant is hard gegaan. Niet zo vreemd, want wat woon je hier ongelofelijk mooi aan of bij het water. Een heerlijk landelijke setting in een vriendelijk dorp met de grote steden dichtbij. Iets voor jou? Dan is het nu tijd voor actie. Er zijn nog maar enkele vrijstaande woningen beschikbaar.

Kies jij voor het beste van twee werelden?

Het fijne van wonen in Kockengen is dat je echt landelijk woont en elke dag de gemoedelijke dorpse sfeer ervaart. En laten we de huizenprijzen niet uitvlakken. Deze zijn nog een stuk schappelijker dan in de Randstad. Toch hoef je hier niets van het stadse leven te missen, want met twintig minuutjes ben je in Amsterdam en Utrecht ligt nog dichterbij.

Het beschikbare aanbod

Val je als een blok voor de rietgedekte villa met 180 m2 woonoppervlakte en een vrijstaande garage? Of ben je meer gecharmeerd van het witgekeimde huis met houtaccenten, grote raampartijen en 161 m2 woonoppervlakte? Alle villa’s worden bijzonder luxe opgeleverd met Siematic keuken, voorzien van Siemens apparatuur en een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Ook krijg je alle ruimte om het huis uit te breiden of de indeling aan te passen, zodat het past bij jouw leven.

Doe het op je eigen manier

Voor diegenen die zo hun eigen ideeën hebben over hoe het perfecte huis eruit moet komen te zien is er nog een zeer riante kavel van 624 m2 beschikbaar. Bouw jij hier je droomhuis?

Heb je vragen? Bel ons gerust.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?