Het Vierde Kwadrant
Logo Logo
22 juni 2018

Exclusief wonen in Het Vierde Kwadrant

Het Vierde Kwadrant is een nieuwe wijk in Kockengen. Hier kun je genieten van buiten zijn. Dat begint al in je eigen tuin die direct aan het water ligt. Wil je er even lekker uit? Kockengen ligt precies tussen 2 grote recreatieplassen. Huur een boot en vaar op een mooie dag rond op de Nieuwkoopse Plassen of geniet van alles wat de mooie Loosdrechtse Plassen te bieden hebben. Wat een genot om hier straks te wonen. Vrijheid is het sleutelwoord. En dat alles op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Spreekt dat je aan?

Laatste kans op wonen in Het Vierde Kwadrant

Er is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar! Deze exclusieve woning en is vrij in te delen. Achter de fraaie gevel gaat een zee van ruimte schuil. Op de begane grond vind je een royale woonkamer en een half open woonkeuken. Op de 1e verdieping zijn 3 flinke slaapkamers waarvan de master bedroom een walkin closet heeft, een separaat toilet en een complete badkamer. De zolder bereik je door middel van een vaste trap. De woning heeft een aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Je hoeft nooit meer naar een parkeerplek te zoeken. Ideaal toch?

Meer weten?

Wil je meer weten over deze fraaie woning en het wonen in de nieuwbouwwijk Het Vierde Kwadrant in Kockengen? Neem dan gerust contact op met de makelaar.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?